Skip to content

Έργα/Εμπορικά – Ψυχαγωγικά Κέντρα


ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – “VESO MARE”

Η εταιρία ΤΕΧΝΟ ΑΤΕ, 100% θυγατρική της Ελληνικής Τεχνοδομικής, με σύμβουλο ανάπτυξης τη R.E.D.S. Α.Ε., κατασκεύασε στην Πάτρα μεγάλο Ψυχαγωγικό Κέντρο, στον χώρο του παλαιού εργοστασίου της ΒΕΣΟ.
Η εκμίσθωση των χώρων της Veso Mare ολοκληρώθηκε μήνες πριν την έναρξη λειτουργίας του κέντρου, περιλαμβάνοντας κορυφαίες αλυσίδες επιχειρήσεων. Το συνολικό εμβαδόν του κέντρου είναι 30.000m2, από τα οποία τα 15.000m2 είναι 2 υπόγεια Parking 500 θέσεων και τα υπόλοιπα 15.000m2 είναι η ανωδομή που στεγάζει 21 επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, η Veso Mare περιλαμβάνει 8 κινηματογραφικές αίθουσες της πρωτοεμφανιζόμενης στην Ελλάδα εταιρίας Europlex, με 2.000 θέσεις, το Mondo Bowling, ένα από τα μεγαλύτερα και τα πλέον σύγχρονα bowling στην Ελλάδα, με 16 διαδρόμους, εστιατόρια όπως το TGI Friday’s και το La Pasteria, εστιατόρια γρήγορου φαγητού όπως Goody’s, Sbarro, Everest, Αυλόγυρος, καφέ όπως το Flocafe, Studios Cafe, το Παναχαϊκόν, ένα από τα πιο γνωστά καφέ / μεζεδοπωλεία της Πάτρας, κατάστημα παγωτού Δωδώνη, μια creperie και ένα bar Libido του Group Everest, ένα Kiosk, το Optik Art, κατάστημα με τουριστικά είδη και μικροαντικείμενα, ένα κατάστημα παιχνιδιών το Toy’s Academy, τράπεζα Alpha Bank και ATM της Εθνικής και της Citibank.
Το ύψος της επένδυσης ανήλθε σε 23.3 εκ. ευρώ και των ιδιωτών που μίσθωσαν τους χώρους 8.8 εκ. ευρώ.
Την ευθύνη της Διαχείρισης του Κέντρου έχει η R.E.D.S. A.E.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ “ΚΑΝΤΖΑ”
Πρόκειται για έκταση 300 στρεμμάτων στη περιοχή Κάντζα του δήμου Παλλήνης. Συνεπεία του μεγέθους και της προνομιακής της θέσης ως προς την Αττική Οδό και το αεροδρόμιο των Σπάτων, η εν λόγω έκταση έχει προκριθεί στα πλαίσια του Ομίλου, για την ανέγερση και εκμετάλλευση του πρώτου και ίσως μεγαλύτερου Εμπορικού και Ψυχαγωγικού Κέντρου, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Το Κέντρο, συνολικής εκμεταλλεύσιμης επιφάνειας περίπου 80.000m2, θα αποτελέσει πρότυπο εμπορικής ανάπτυξης υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας εμπορικές δραστηριότητες με οικογενειακή αναψυχή και διασκέδαση και έχει ήδη προσελκύσει το επενδυτικό ενδιαφέρον μεγάλων ξένων Οίκων που εξειδικεύονται σε αντίστοιχου τύπου αναπτύξεις στο εξωτερικό.
ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ “KIFISSOS FUN”
Με τη δημιουργία του “Kifissos Fun”, ενός ψυχαγωγικού πάρκου 6.240 τ.μ. δομήσιμης επιφάνειας, σκοπεύουμε να συμπληρώσουμε τις υπάρχουσες ψυχαγωγικές χρήσεις της Δυτικής Αθήνας που αναπτύσσεται ραγδαία. Η θέση του οικοπέδου μεγέθους 7.800 τ.μ., σε σχέση με τη Λεωφόρο Κηφισού, η οποία μετατρέπεται σε κλειστό αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας, ευνοεί τον σχεδιασμό ψυχαγωγικού πάρκου, το οποίο προβλέπεται να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, Bowling, Health Club, cafe, εστιατόρια, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης όλων των ηλικιών.